pemmikaani, , katin, oma, Pemmikaani (Katin oma) ohje salty

Pemmikaani (Katin oma)

Ainekset 12 annosta

Pilko kuivaliha niin pieneksi silpuksi kuin saat puukolla/terävällä veitsellä. Pilko myös saksanpähkinät rouheeksi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja kaada tasaiseksi massaksi leivinpaperin päälle. Koveta pemmikaanimassa jääkaapissa 30-60min riippuen paksuudesta. Leikkaa 12 osaan. Säilö käärimällä folioon tai kelmuun annospaloina.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 527 kcal / 100 g
Energia 2199 kJ / 100 g
Proteiini 25,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,2 g / 100 g
Rasva 41,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %