kinuski, banaani, kakku, , g, , v, , f, Kinuski-banaani kakku (G, V, F) ohje sweet

Kinuski-banaani kakku (G, V, F)

Sekoita pohjan aineet (rouhi auringonkukan siemenet). Painele seos vuoan pohjalle (ei tarvitse paistaa). Valmista täyte: laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan 5ksi minuutiksi. Kuumenna 0,5 dl vettä ja liuota liivatelehdet siihen. Lisää liivatelehtivesi riisimaitoon. Laita seos jääkaappiin paksuuntumaan. Kun se näyttää yhtäpaksulta, kuin kananmunanvalkuainen, vatkaa seos vaahdoksi. Soseuta banaani. Vatkaa vaahdon sekaan myös loput täytteen aineet. Kaada täyte hyytymään pohjan päälle. Anna hyytyä mielellään seuraavaan päivään. Ripottele pinnalle koristeeksi kookoshiutaleet.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 196 kcal / 100 g
Energia 817 kJ / 100 g
Proteiini 6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,5 g / 100 g
Rasva 12 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,5 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %