lakun, makaronilaatikko
Lakun makaronilaatikko ohje
salty
Laku#4
Lakun makaronilaatikko
Keitä pasta.
Ruskista ja mausta (ripaus suolaa, valko- ja mustapippuria, paprikaa) jauheliha.
Lisää pannulle n 0,5 litraa vettä sekä Koskenlaskija ja paprika. Hauduttele hetki, että juusto sulaa.
Sitten vaan kaikki vuokaan.
+ 175 °C
N. 35 min
Nami!
Ravintosisältö / 100 g
Energia
212 kcal / 100 g
Energia
881 kJ / 100 g
Proteiini
14,4 g / 100 g
Hiilihydraatti
12,8 g / 100 g
Rasva
9,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,6 g / 100 g
Suola
0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %