lakun, makaronilaatikko Lakun makaronilaatikko ohje salty

Lakun makaronilaatikko

Keitä pasta.  Ruskista ja mausta (ripaus suolaa, valko- ja mustapippuria, paprikaa) jauheliha.

Lisää pannulle n 0,5 litraa vettä sekä Koskenlaskija ja paprika. Hauduttele hetki, että juusto sulaa. 

Sitten vaan kaikki vuokaan. + 175 °C N. 35 min

Nami!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 212 kcal / 100 g
Energia 881 kJ / 100 g
Proteiini 14,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,8 g / 100 g
Rasva 9,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %