2 tl korianterinsiemeniä 3 rk seesaminsiemeniä 3 tuoretta vihreää chiliä 3 tl tuoretta korianteria hienonnettuna (1 iso puska) 2 rkl tuoretta minttia (1 pieni puska) 3 valkosipulinkynttä kuorittuna 3 1/2 cm pala tuoretta inkivääriä suikaleina 1/2 - 1 tl suolaa 1 3/4 dl maustamatonta jogurttia 500 - 750 g broileria isohkoina paloina (rintafile kolmeen osaan) 5 rkl oliiviöljyä 2 sipulia kuutioituna 4 kokonaista vihreää kardemummaa 1/2 tl pippurimarjasekoitusta 0,5 - 1 1/2 dl vettä
Koristeluun 2 tuoretta punaista chilipalkoa hienonnettuna 1 tl tuoretta korianteria hienonnettuna
Jauha korianterin- ja sesamisiemenet tehosekoittimessa tahnaksi
Lisää tehosekoittimeet vihreät chilit, korianteri, minttu, valkosipulin, puolet inkivääristä sekä suolan kanssa ja jauha ainekset vihreäksi tahnaksi. Lisää jogurtti ja jauha muutaman sekunnin ajan.
Sekoita broileripalat maustesekoitukseen ja jätä maustumaan.
Kuumenna öljy wok/kasarissa ja kypsessä sipulia, kardemummaa, kanelia ja pippurimarjoja 3-5 min.
Lisää wokkiin/kasariin broileripalat ja ruskista niitä 5 minuuttia koko ajan sekoittaen. Kaada joukkoon vettä, niin kastikkeesta tulee löysempää. Kypsennä broileria 10-15 min tai kunnes se on mureaa ja kastike sakeaa.
Koristele punaisilla chilipaloilla, jäljellä jääneeillä inkiväärisuikaleilla ja korianterillla.
Lähde Shehzad Husain Helppoa ja hyvää Intiasta WSOY Kanaa vihreässä mauste-yrttikastikkeessa