raparperipiirakka, keto Raparperipiirakka keto ohje sweet

Raparperipiirakka keto

Pohja: 125 g voita 1 muna 2 dl mantelijauhetta 1 dl kookosjauhetta 1 tl leivinjauhetta 0,5 dl erytritolia

Täyte: 5 dl raparperinpaloja 2 dl creme fraichea 1 muna 1 tl vaniljajauhetta 0,5 dl erytritolia

Vatkaa voi vaahdoksi. Lisää muna sekoittaen voivaahtoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne sekoittaen taikinaan. Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan (halk. noin 26 cm) pohjalle ja reunoille. Levitä raparperinpalat pohjalle tasaisesti. Sekoita loput täytteen ainekset keskenään ja levitä täyte pohjan päälle. Paista piirakka 175°C uunissa noin 30-40 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 269 kcal / 100 g
Energia 1130 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 24,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %