uunifetapasta, ketogeeninen Uunifetapasta ketogeeninen ohje salty

Uunifetapasta ketogeeninen

Tarvitset:

kaksi pientä kesäkurpitsaa

200g Fetajuustoa

1 dl oliiviöljyä

1 punainen chilipalko

1 rasia kirsikkatomaatteja

2 valkosipulinkynttä

pippuria

suolaa

Resepti:

Leikkaa vihanesleikkurilla kesäkurpitsa ohueksi nauhaksi

Laita öljyllä voideltuun uunivuokaan feta ja kaada päälle noin 1 dl oliiviöljyä

Lisää kirsikkatomaatit ja kierittele ne öljyssä

Lisää lopuksi runsaasti vastarouhittua mustapippuria, suolaa ja pilkotut valkosipulinkuynnet.

Laita vuoka uuniin 200 asteeseen noin 10-15 minuutiksi. Sen jälkeen nosta hieman lämpötilaa 225 asteeseen ja laita uunin grillivastukset päälle ja anna vielä olla noin 5 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.

Sekoita kesäkurpitsanuudelit vuokaan ja tarjoile välittömästi. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 139 kcal / 100 g
Energia 580 kJ / 100 g
Proteiini 3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 12,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %