Tarvitset:
kaksi pientä kesäkurpitsaa
200g Fetajuustoa
1 dl oliiviöljyä
1 punainen chilipalko
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 valkosipulinkynttä
pippuria
suolaa
Resepti:
Leikkaa vihanesleikkurilla kesäkurpitsa ohueksi nauhaksi
Laita öljyllä voideltuun uunivuokaan feta ja kaada päälle noin 1 dl oliiviöljyä
Lisää kirsikkatomaatit ja kierittele ne öljyssä
Lisää lopuksi runsaasti vastarouhittua mustapippuria, suolaa ja pilkotut valkosipulinkuynnet.
Laita vuoka uuniin 200 asteeseen noin 10-15 minuutiksi. Sen jälkeen nosta hieman lämpötilaa 225 asteeseen ja laita uunin grillivastukset päälle ja anna vielä olla noin 5 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.
Sekoita kesäkurpitsanuudelit vuokaan ja tarjoile välittömästi.