keväinen, kuha, Keväinen kuha ohje salty

Keväinen kuha

Poista kuhafileistä mahdolliset ruodot. Aseta laakeaan, voideltuun uunivuokaan. Mausta puolella sitruunamehusta, suolalla ja mustapippurilla. Kääntele fileitä hieman, jotta mausteet tasoittuvat.

Hienonna sipuli ja levitä kalan päälle.

Sekoita crème fraiche, pinaatti ja juustoraaste keskenään. Lisää loppu sitruunamehu sekä ripaus suolaa ja sokeria. Levitä seos kalan päälle. Kypsennä 200 asteessa uunissa n. 30 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 104 kcal / 100 g
Energia 429 kJ / 100 g
Proteiini 13,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,1 g / 100 g
Rasva 5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %