Ruskista pannulla voissa ja oliiviöljyssä broilerinjauheliha, salottisipuli ja kaali. Kaali viimeisenä pannulle ja vain sen verran, että pehmenee. MAUSTA (kaalin voi myös laittaa sellaisenaan vasta jauhelihan päälle uunivuokaan jää enemmän suu tuntumaa) Keitä kaali porkkanaseos (vähemmän hiilareita, jos käytät pelkkiä kaaleja), heitä keitinvesi pois, lisää suola ja rasvat, soseuta joko sauvasekoittimella tai sähkövatkaimella, vatkaimella jää enemmän suutuntumaa, lisää vielä 2 kananmunaa ja sekoita joukkoon hyvin.
Laita uunivuokaan pohjalle ensin jauhelihaseos, päälle kaalimuussi ja pinnalle juustoraastetta, halutessa voi ripotella vielä esim oreganoa.
Paista uunissa 175 alatasolla n. 20-30 min tai kunnes juusto on sopivasti saanut väriä.