kaali, pinaattilaatikko Kaali-Pinaattilaatikko ohje salty

Kaali-Pinaattilaatikko

Ruskista ja mausta jauhenliha. Lisää sipuli,valkosipuli ja pinaatti sekä kukkakaali sekaan. Kypsennä muutama minuutti. Pilko samaan aikaan kaali ja huuhdo hyvin. Ota jauhenliha seos sivuun ja kuulota kaali samassa pannussa noin 5 minuuttia. Sekoita jauhenlihaseos ja kaali hyvin ja kaada voideltuun vuokaan. Lämmitä kanaliemi ja kaada sekaan. lisää ranskankerma nokareita ja voita päälle. Paista kiertoilmauunissa 175-200 asteessa noin tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 65 kcal / 100 g
Energia 273 kJ / 100 g
Proteiini 5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 3,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %