tomaatti, vuohenjuustokeitto, , , , , Tomaatti-vuohenjuustokeitto 2019 ohje salty

Tomaatti-vuohenjuustokeitto 2019

Kuullota 2 sipulia ja 6 valkosipulinkynttä 3 rkl oliiviöljyä. Kaada 1500 g tomaattimurskaa isoon 4 litran kattilaan. Lisää vesi ja 3 kasvisliemikuutiota tai fondia. Lisää mausteita. Kaada paistetut sipulit ja pilkottu vuohenjuustopötky sekaan. Keitä 5 min ja lisää lähes kokonainen ruukku basilikanlehtiä (pieni). Soseuta sauvasekoittimella.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 49 kcal / 100 g
Energia 202 kJ / 100 g
Proteiini 1,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %