marakatin, juustokakkuset Marakatin juustokakkuset ohje sweet

Marakatin juustokakkuset

Ainekset 7 annosta

Pohja: 45 gr mantelijauhe ja 20 gr voi. Sulata voi kattilassa ja sekoita siihen mantelijauhe . Jaa ”keksipohja” muffinssivuokiin (6-8 kpl) (miel.silikoni) ja taputtele sormilla tiukaksi pohjalle. Esipaista uunissa 180 astetta 5-8 min. Täyte: tuorejuustoa (esim. Philadelphia , Mascarpone tms) 250 gr , vatkaa notkeaksi. Lisää 1 iso muna ja makeista mielesi mukaan , tässä vajaa 1/2 desiä karppisokeria . Voit maustaa esim.sitruunamehulla tai vaniljalla . Jaa täyte esipaistettujen pohjien päälle ja paista vielä n. 20 min. Nauti kylmänä ja säilytä jääkaapissa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 366 kcal / 100 g
Energia 1504 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 35 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %