parsakaali, jauhelihakeitto, vhh, , , , , Parsakaali-jauhelihakeitto vhh 2019 ohje salty

Parsakaali-jauhelihakeitto vhh 2019

Paista jauheliha, sipuli, valkosipuli, porkkana ja selleri pannulla öljytilkassa. Keitä vesi ja liemikuutiot kattilassa. Lisää kattilaan sulatejuustokuutiot, kerma, parsapalat, silputtu parsakaali ja anna kiehahtaa, mausta. Lisää maustettu jauheliha-kasvisseos kattilaan ja keitä 5 min. Anna hautua kannen alla 5-10 min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 55 kcal / 100 g
Energia 227 kJ / 100 g
Proteiini 4 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,9 g / 100 g
Rasva 3,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %