ketosuklaakakku, , mr, KETOsuklaakakku (MR) ohje sweet

KETOsuklaakakku (MR)

Sulata voi ja suklaa. Jäähdytä hetki. Vispaa käsivatkaimella munat yksitellen joukkoon. Lisää mantelijauho, hasselpähkinärouhe,  erytritoli ja vanilja stevia dropsit. Sekoita tasaiseksi. Kippaa taikina leivinpaperilla vuorattuun (18cm) irtopohjavuokaan . Paista 200 asteessa noin 15 min. Jos haluat kiinteämmän kakun paista 5 min pidempään.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 370 kcal / 100 g
Energia 1551 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,1 g / 100 g
Rasva 35,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 6,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %