jauhelihabolognese, , soturi, Jauhelihabolognese (soturi) ohje salty

Jauhelihabolognese (soturi)

  1. Raasta palsternakat. Kuullota muutama minuutti pannulla sipulia, valkosipulia ja palsternakkaraastetta pannulla.

  2. Paista jauheliha kattilan pohjalla kypsäksi. Mausta suolalla ja lisää kuullotetut sipulit ja palsternakkaraaste.

  3. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree ja mausteet ja anna hiljalleen keittyä kannen alla. Hämmennä kastiketta välillä.

  4. Keitä pasta ja anna sen aikaa kastikkeen vielä keittyä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 89 kcal / 100 g
Energia 371 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,9 g / 100 g
Rasva 4,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,9 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %