tillinen, jauhelihakastike Tillinen Jauhelihakastike ohje salty

Tillinen Jauhelihakastike

Paista jauheliha ja sipulit pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Halutessa vaikka jauhelihamaustetta. Vähennä suolaa silloin. Lisää kermaviili, sinappi. Sekoita. Lisää jauhot ja anna paistua hetken. Lisää vesi ja anna muhiaa hiljalleen kunnen soossi paksenee. Lisää lopuksi reilusti silputtua tilliä. Bon Apetit!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal / 100 g
Energia 449 kJ / 100 g
Proteiini 9,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 6,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %