kalkkuna, kaalilaatikko, vhh, , , , , Kalkkuna-kaalilaatikko vhh 2019 ohje salty

Kalkkuna-kaalilaatikko vhh 2019

Kuutio ja viipaloi ainekset pieniksi. Voitele iso lasagnevuoka öljyllä. Lisää suurin osa kukkakaali-sipuli-valkosipuli -sekoituksesta. Mausta suolalla ja pippurilla.  Kuutioi toiseen astiaan kypsä kalkkunanrinta (savustettu), possun nokipalvia pala, viipaloi parsakaali ohueksi ja pieneksi palaksi. Lisää jäljellejäänyt kukkakaalisilppu ja juustoraaste mukaan. Lisää suolaa ja pippuria. Sekoittele hyvin. Lisää vuokaan raejuusto kukkakaalisilpun päälle. Lisää sitten liha-parsakaaliseos vuokaan. Tee maidosta, kermasta ja 4 munasta munamaito. Mausta aromisuolalla, currylla, timjamilla ja mustapippurilla, suolalla. Kaada munamaito tasaisesti vuokaan. Paista 200 asteessa 50-60 min. Anna hautua hetki jälkilämmöllä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 101 kcal / 100 g
Energia 425 kJ / 100 g
Proteiini 9,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 6,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 99 %