kesäkurpitsalasagne Kesäkurpitsalasagne ohje salty

Kesäkurpitsalasagne

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon tomaattimuska ja tomaatit. Keitä muutama minuutti. Höylää kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi juustohöylällä. Sekoita kookosmaito ja kananmunat. Lado uunivuokaan kesäkurpisat, kastike ja munamaito vuorotellen. Paista 220 astetta n 40 min. Anna vetäytyä vielä 15 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 89 kcal / 100 g
Energia 374 kJ / 100 g
Proteiini 8,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %