aubergine, parmigiana Aubergine parmigiana ohje salty

Aubergine parmigiana

Paahda munakoiso ja paprikaviipaleet uunissa. Kuullota valkosipulimurska öljyssä. Lisää paseerattua tomaattia ja paprikat kastikkeeseen. Lisää yrttiseos. Keitä.  Kokoa kerroksittain munakoisoviipaleet, kastike ja parmesaaniraaste. Päälimmäiseksi tomaattikastiketta ja mozzarellajuusto.. Laita uuniin 175-asteeseen ja anna paistua kunnes  kastike kuplii ja juusto on saanut kauniin värin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 73 kcal / 100 g
Energia 304 kJ / 100 g
Proteiini 3,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,4 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %