Pilko 3/4 kaalia ja 2 punasipulia sekä broilerin ohutfileitä 2 pkt. Keitä kaalisilppu mausteisessa vedessä (kasvisliemikuutio, lihaliemikuutio, currya, suolaa, mustapippuria, valkosipulijauhetta) lähes kypsäksi 15 min. Paista silputtu sipuli ja kuutioidut broilerifileet runsaassa voissa ja oliiviöljyssä. Voitele iso lasagnevuoka oliiviöljyllä. Ota kaalin keitinlientä talteen litra ja kaada liemi kattilaan. Kuutio liemen sekaan noin puoli pakettia vahvaa koskenlaskijaa ja lämmitä kunnes juusto sulaa sekaan. Ota kattila liedeltä ja kaada sekaan purkillinen vispikermaa. Vatkaa hyvin. Lisää vielä 4 isoa kananmunaa ja vatkaa hyvin sekaisin. Maista ja mausta, jos tarvitsee lisämakua. Kaada kaalisilppu ja paistettu broilerisilppu uunivuokaan. Sekoita. Lisää kermalientä uunivuoka lähes täyteen. Paista 200 asteessa 45 min.