pähkinävoi, suklaapiirakka, , hyvinvointipolku Pähkinävoi-Suklaapiirakka @hyvinvointipolku ohje sweet

Pähkinävoi-Suklaapiirakka @hyvinvointipolku

Tämä piirakka syntyi kaapin siivouksen tuloksena. Halusin käyttää pois lojumasta avatut maapähkinävoi sekä mantelivoi purnukoiden jämät. Osa upposi pohjaan ja loput kuorrutteeseen.

Makeusaste on myös aina makuasia, joten maista miltä se sinun suussa maistuu.

  1. Sulata voi ja voitele vuoka (1rkl)

  2. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita

  3. Lisää munat ja vesi, sekoita

  4. Lisää vielä sekaan smetana, maapähkinä-/mantelivoi, sulatettu voi ja sekoita.

  5. Paista 175 asteessa n.30min

Tee kuorrutus seuraavaksi

  1. Sulata voi ja lisää suklaa kuumaan rasvaan. Sekoittele kunnes sulanut.

  2. Lisää makeutus

  3. Lisää lopuksi manteli-/maapähkinävoi ja sekoita

  4. Levitä kuorrute hieman jäähtyneen kakun päälle ja ripottele pinnalle kookoshiutaleita tai mantelirouhetta

Ravintosisältö / 100 g

Energia 240 kcal / 100 g
Energia 1002 kJ / 100 g
Proteiini 9,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 20,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %