Tämä piirakka syntyi kaapin siivouksen tuloksena. Halusin käyttää pois lojumasta avatut maapähkinävoi sekä mantelivoi purnukoiden jämät. Osa upposi pohjaan ja loput kuorrutteeseen.
Makeusaste on myös aina makuasia, joten maista miltä se sinun suussa maistuu.
Sulata voi ja voitele vuoka (1rkl)
Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita
Lisää munat ja vesi, sekoita
Lisää vielä sekaan smetana, maapähkinä-/mantelivoi, sulatettu voi ja sekoita.
Paista 175 asteessa n.30min
Tee kuorrutus seuraavaksi
Sulata voi ja lisää suklaa kuumaan rasvaan. Sekoittele kunnes sulanut.
Lisää makeutus
Lisää lopuksi manteli-/maapähkinävoi ja sekoita
Levitä kuorrute hieman jäähtyneen kakun päälle ja ripottele pinnalle kookoshiutaleita tai mantelirouhetta