juustoinen, maissi, jauhelihakeitto, , valio, ohje,
Juustoinen maissi-jauhelihakeitto (Valio ohje) ohje
salty
Hennisha
Juustoinen maissi-jauhelihakeitto (Valio ohje)
Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa tilavassa kattilassa. Lisää joukkoon sipuli ja anna sen kuullottua.
Lisää vesi ja liemikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää pasta. Anna kiehua hiljalleen, kunnes pasta on lähes kypsää.
Lisää muut ainekset ja anna kiehua pari min. Sekoita. Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.
Ripota pinnalle persiljasilppu. Tarjoa ruisleivän ja maidon kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
62 kcal / 100 g
Energia
260 kJ / 100 g
Proteiini
5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti
6,2 g / 100 g
Rasva
1,8 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,5 g / 100 g
Suola
0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %