kana, lnssikeitto Kana-lnssikeitto ohje salty

Kana-lnssikeitto

300gbroilerin rintafileetä 1sipuli 1valkosipulinkynsi 2porkkanaa pala tuoretta inkivääriä 2 tlöljyä 1 tlGaram masala-mausteseosta

  1. 5 tlkurkumaa 8 dlkanalientä 1 dlpunaisia linssejä

  2. 5 dlpakasteherneitä 3 rklturkkilaista jogurttia ripaus suolaa ripaus rouhittua mustapippuria Lisäksi: tuoretta hienonnettua lehtipersiljaa tai korianteria

Valmistusohje

 

  1. Leikkaa broilerinfileet pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuori ja suikaloi porkkanat. Kuori ja raasta inkivääri.

  2. Kuullota sipuleita öljyssä kattilan pohjalla hetken aikaa. Lisää joukkoon broilerinpalat ja mausteet. Kääntele hetken aikaa niin, että broilerit hieman kypsyvät.

  3. Lisää kattilaan kanaliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää keiton joukkoon linssit, porkkanat ja inkivääri. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

Lue lisää

  1. Lisää joukkoon pakasteherneet ja nokare jogurttia. Kiehauta keitto uudelleen höyryäväksi ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Hienonna keiton pinnalle lehtipersiljaa tai korianteria

Ravintosisältö / 100 g

Energia 81 kcal / 100 g
Energia 344 kJ / 100 g
Proteiini 10,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 2,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %