kukkakaali, parsagratiini, , hyvinvointipolku Kukkakaali-parsagratiini @hyvinvointipolku ohje salty

Kukkakaali-parsagratiini @hyvinvointipolku

  1. Voitele vuoka
  2. Paloittele parsa ja kukkakaali (voit käyttää myös pakasteita) ja laita vuokaan.

  3. Sekoita Koskenlaskija, kerma, smetana, juustoraaste (jätä osa pinnalle ja suola kulhossa. 

  4. Kaada vuokaan kasvisten päälle.

  5. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

  6. Paista 180°c n.30min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 217 kcal / 100 g
Energia 908 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 20 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 1,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %