parsapasta Parsapasta ohje salty

Parsapasta

1nippu(500 g)tuoretta vihreää parsaa

1ps(250 g) Pirkka fettuccine tuorepastaa

1/2dlpinjansiemeniä

1dlvettä

1/2tlsuolaa

1rklsitruunanmehua

1rklsitruunankuorta raastettuna

2rkl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä

1dl Pirkka Parhaat parmesaania raastettuna

ripausmustapippuria

Ravintosisältö / 100 g

Energia 180 kcal / 100 g
Energia 756 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,8 g / 100 g
Rasva 9,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %