pohjaton, sardiini, tonnikalapiirakka, vhh, , , , , Pohjaton sardiini-tonnikalapiirakka vhh 2019 ohje salty

Pohjaton sardiini-tonnikalapiirakka vhh 2019

Valuta tonnikala. Silppua pieni sipuli ja 2 valkosipulinkynttä.  Mittaa 4 rkl kermaa ja 4 tl chian siemeniä kulhoon, sekoita. Lisää sekaan 4 kananmunaa ja riko munien rakenne.  Lisää seokseen juustoraaste, silputut sipulit, mausteita (curry, mustapippuri, suola), valutettu tonnikala ja silputtu sardiinimössö tomaattiliemineen. Sekoittele seosta hetken. Öljyä pyöreä piirakkavuoka ja kaada seos vuokaan. Tasoittele seos lusikalla tasaisesti vuokaan. Paista 225 asteessa 25 min keskitasolla, kunnes seos kiinteää ja ruskeaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 213 kcal / 100 g
Energia 886 kJ / 100 g
Proteiini 17,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 14,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %