uunimakkara Uunimakkara ohje salty

Uunimakkara

Muokattu kotikokista löytyneestä ohjeesta. Voitele vuoka leikkaa makkarat paksuiksi viipaleiksi, asettele ne limittäin vuokaan. Laita tomaatit puolitettuina päälle, samoin paprikaviipaleet. Ropsauta suolaa ja mustapippuria.

Sekoita juustoraasteeseen mausteet, sipulit ja öljy. Levitä päällimmäiseksi. Paista 200* noin tunti. Jos tummuu liikaa, laita varovasti leivinpaperi päälle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 273 kcal / 100 g
Energia 1138 kJ / 100 g
Proteiini 10,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,5 g / 100 g
Rasva 22,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %