japanilainen, juustokakku, , hyvinvointipolku Japanilainen juustokakku @hyvinvointipolku ohje salty

Japanilainen juustokakku @hyvinvointipolku

•Vuoraa irtopohjavuoka (Ø 15-20cm) leivinpaperilla. Voitele reunat tai vuoraa nekin. •Sulata suklaa ja kaakovoi varovasti mikroaaltouunissa.  •Sekoita välillä, jotta ne sulaa tasaisesti eikä pääse kärähtämään.  •Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. •Erottele munien keltuaiset ja valkuaiset. •Vatkaa valkuaiset sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi. •Vatkaa keltuaiset, tuorejuusto ja makeutus jäähtyneen suklaasulan joukkoon.  •Nostele joukkoon valkuaisvaahto ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan. •Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Ota uuni pois päältä ja jätä kakku uuniin jälkilämmölle vielä vartiksi. •Anna kakun jäähtyä ja viilennä se sitten jääkaapissa.  •Tarjoa kermavaahdon kanssa. Siivilöi pinnalle tomusokeria.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 252 kcal / 100 g
Energia 1055 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,6 g / 100 g
Rasva 22,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,8 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %