valkosipuli, juusto, leipä Valkosipuli juusto leipä ohje salty

Valkosipuli juusto leipä

Mittaa tuorejuusto, mozzarella raaste, mantelijauho, valkosipulijauhe, leovinjauhe ja suola (oman maun mukaan) mikron kestävään astiaan. Lämmitä aineksia mikrossa 1min. Sekoita seoksesta taikina. Lisää mukaan muna ja sekoita. Levitä taikina leivinpaperille levyksi. Lisää voisulaan valkosipulin kynsi, parmesan juusto ja persilja. Sekoita ja voitele taikina levy seoksella. Paista 200 asteessa 15min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 373 kcal / 100 g
Energia 1561 kJ / 100 g
Proteiini 22,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 29,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 1,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %