koskenlaskija, lehtikaali, sosekeitto Koskenlaskija-lehtikaali sosekeitto ohje salty

Koskenlaskija-lehtikaali sosekeitto

Kiehauta 5dl vettä ja kasvisliemikuutio. Lisää karkea porkkanaraaste ja pieneksi silputtu lehtikaali, sekä 0,5 rkl sokeria (1 iso porkkana ja reilu 2dl lehtikaalia). Keitä 8 - 10 min. Soseuta ja lisää juusto. Kiehauta kunnes juusto sulaa. Mausta mielen mukaan pippurilla ja suolalla. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 88 kcal / 100 g
Energia 361 kJ / 100 g
Proteiini 5,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 6,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %