lasagnette Lasagnette ohje salty

Lasagnette

Ruskista jauhis ja sipulit öljyssä, mausta makusi mukaan pippureilla, valkosipulilla, paprikajauheella ja oreganolla. Lisää tomaattimurska, vesi ja liemikuutiot. Lisää maito ja kuumenna, lisää sitten 2/3 juustoraasteesta. Tarkista maku. Kaada soossi voideltuun vuokaan raa,an piccolo-pastan päälle Sekoittele varovasti. Paista 200* 40min. ja ripottele loput juustot pinnalle.  Paista vielä kunnes juusto saa vähän väriä. Anna hetki vetäytyä ennen syömistä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 192 kcal / 100 g
Energia 816 kJ / 100 g
Proteiini 10,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,1 g / 100 g
Rasva 12,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %