herkkusienet, pekonilla, ja, koskenlaskija, juustolla, ite Herkkusienet pekonilla ja Koskenlaskija-juustolla ite ohje salty

Herkkusienet pekonilla ja Koskenlaskija-juustolla ite

Pese herkkusienet ja poista kannat varovasti. Täytä herkkusieniin syntyneet kolot sulatejuustolla. Kiedo valmis sieni pekonisiivuun. Aseta paistumaan vuokaan vieri viereen juustopuoli ylöspäin. Uunissa 200 C:ssa noin 20 minuuttia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 254 kcal / 100 g
Energia 1046 kJ / 100 g
Proteiini 10,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,3 g / 100 g
Rasva 23,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 1,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %