kirsin, keto, hirvigratiini Kirsin KETO Hirvigratiini ohje salty

Kirsin KETO Hirvigratiini

Helppo ruoka laiskaan päivään. Laita uuni lämpiämään gratiinipussin ohjelämpöön. Paista puolijäinen käristys palmuöljyssä ja lisää mausteet. Rosmariinin määrä on hatusta revitty, kuivaa vähän alle tl ja tuoretta varmaan silputtuna vähän yli tl tai maun mukaan. Kaada uunivuokaan 750g pussi gratiinia, lisää lihat ja kaada päälle toinen pussi gratiinia.  Paista uunissa puolet paistoajasta, sekota, lisää pinnalle juustoraaste ja paista loppuun. Puolukka sopi tähän hyvin mausteeksi :)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 115 kcal / 100 g
Energia 483 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 7,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %