empun, kesäkurpitsavuoka Empun kesäkurpitsavuoka ohje salty

Empun kesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha ja mausta. Lisää pilkottu sipuli. Kun jauheliha on ruskistunut lisää koskenlaskija ja kerma. Voitele vuoka. Laita vuuan pohjalle kerros kesäkurpitsaa. Kaada sitten jauhelihaseosta. Jatka näin kunnes kaikki on vuuassa. Lisää juustoraaste. Paista n 35 min. uunin keskitasolla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 149 kcal / 100 g
Energia 620 kJ / 100 g
Proteiini 9,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 11,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %