ketopizza, muna, juustopohja, Ketopizza muna-juustopohja ohje salty

Ketopizza muna-juustopohja

Vispaa munat ja juustoraaste hyvin. Levitä lastalla leivinpaperille haluttuun muotoon. Esipaista pohjaa 225 C 15min, kunnes reunat hieman muuttuvat kullankeltaisiksi.  Valmista täytteet mielesi mukaan esikypsennyksen aikana.  Anna pohjan jäähtyä 1-2min ennen täytteiden lisäämistä.  Laita täytteiden pizza vielä uuniin 200 C 5-10min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal / 100 g
Energia 601 kJ / 100 g
Proteiini 13,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 9,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %