1 rkl öljyä 400 g jauhelihaa 1 pieni purjo 3 lehtisellerin vartta 2 valkosipulin kynttä mustapippuria tai pippurisekoitusta 100 g herkkusieniä 1 Herbamare kasvisliemitiiviste tai muuta kasvisliemivalmistetta 1/2 l vettä 2 pullo (= 10 dl) Biotta tomaattitäysmehua 3 1/2 dl Torino Vaaleaa Kuituserpentiiniä (runsaskuituinen) tai muuta pastaa
Kuumenna tilkka öljyä kattilassa. Paista jauheliha ja silputtu purjosipuli. Lisää joukkoon ohueksi viipaloidut sellerin varret ja hienonnettu valkosipuli. Mausta mustapippurilla tai pippurisekoituksella. Lisää viipaloidut herkkusienet ja Herbamare kasvisliemivalmiste, sekä vesi ja tomaattitäysmehu. Kiehauta. Lisää kuituserpentiini ja keitä kunnes pasta on sopivan kypsää. Tarkista maku ja ripottele joukkoon halutessasi tuoreita yrttejä.
Tarjoa seuraksi rapeita grissineitä.