moussaka, k, ruoka, Moussaka(K-ruoka) ohje salty

Moussaka(K-ruoka)

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Hienonna sipuli,kuullota. Sekoita tomaattimurska sekaan. Huuhdo tölkit vedellä ja kaada sekaan. Lisää mausteet ja chili. Hauduta 15min kannen alla. Leikkaa munakoiso tomaatti pitkittäin 1/2cm paksuisiksi viipaleiksi. Voitele öljyllä ja paista pannulla n.2min/puoli. Käytä pakastepinaatti kohmeisena. Kokoa vuokaan:pohjalle kastike,sitten munakoiso ja pinaatti,päälle juustoraastetta. Tee toinen kerros. Päälle jauhelihakastike resepti ja juustoraastetta. Kypsennä 200 asteessa uunin alimmalla tasolla 15. 20min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 86 kcal / 100 g
Energia 360 kJ / 100 g
Proteiini 6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 4,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %