Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen.
Lisätietoja
.
Selvä
Javascript is required to view this site
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
SULAMO
Valikko
Laihdutus
Treenaajat
BMI 30+
Tuloksia
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
parsakaalitattarikanajauhis, pl
ParsakaaliTattariKanajauhis PL ohje
salty
PiReLa
ParsakaaliTattariKanajauhis PL
Ainekset
2
annosta
0,8 dl
Tattarisuurimo, kokonainen
200 g
Kananpojan jauheliha, maustamaton
65 g
Sipuli, keltasipuli
1 rkl
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 %
25 g
Hyvä suomalainen Arki, juustoraaste 170g
650 g
Parsakaali, keitetty, suolaton
Keitä tattaria. Höyrytä parsakaali. Paista jauhis ja sipuli. Yhdistä ja lisää juusto.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
80 kcal / 100 g
Energia
334 kJ / 100 g
Proteiini
8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti
4,1 g / 100 g
Rasva
2,9 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,7 g / 100 g
Suola
0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %
Liity Sulamoon