koskenlaskija, uunikala, amv, vhh Koskenlaskija-uunikala AMV_VHH ohje salty

Koskenlaskija-uunikala AMV_VHH

Mustapippuria, tilliä.

  1. Sulata ja kuutioi kala. Laita voideltuun uunivuokaan ja mausta.

  2. Sulata rasva pinnoitetussa kasarissa ja sekoita joukkoon kerma ja koskenlaskija pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi. Mausta ja kaada kastine kalapalojen päälle vuokaan.

  3. Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 201 kcal / 100 g
Energia 842 kJ / 100 g
Proteiini 13,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,7 g / 100 g
Rasva 16,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %