nakkistroganoff Nakkistroganoff ohje salty

Nakkistroganoff

Kuullota sipuli osassa voita, siirrä kattilaan. Ruskista paloitellut nakit, lisää vehnäjauhot ja anna niidenkin ruskistua. Lisää vettä ja kaada kattilaan. Lisää kaikki muut aineet, paitsi suolakurkku ja anna kiehua väh. vartti. Maistele ja mausta paprikajauheella, valko- ja maustepippurilla ja tarvittaessa suolalla. Lisää lopuksi kuutioidut suolakurkut.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 161 kcal / 100 g
Energia 672 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,5 g / 100 g
Rasva 13,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %