oopsie Oopsie ohje salty

Oopsie

  1. erottele valkuiainen ja keltuainen
  2. vatkaa valkuainen ja suola yhdessä, kunnes seos on tönkkö

  3. sekoita keltuainen ja tuorejuusto, lisää leivinjauhe ja psyllium.

  4. kääntele hellästi keltuaisseos valkuaisvaahtoon.

  5. tee 6-8 kasaan leivinpaperille.

  6. paista 150 asteessa 25 minuuttia, kunnes oopsiet ovat kullanruskeita

Ravintosisältö / 100 g

Energia 149 kcal / 100 g
Energia 623 kJ / 100 g
Proteiini 11,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 10,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %