Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata suklaa vesihauteessa. Anna jäähtyä hieman ja sekoita kermavaahdon joukkoon. Lusikoi puolet suklaakermatäytteestä ensimmäisen pohjan päälle. Laita toinen kakkupohja ja lusikoi loput täytteet kakun sisälle. Paina mutakakkuja niin, että täyte hieman pursuaa yli. Tasoita mousse reunoja pitkin veitsen avulla.
Ohjeen kakkuun käytin Lidlin pakastemutakakkuja. Väliin vatkasin 4 dl kermaa, johon sulatin 400 g tummaa suklaata. Lusikoin puolet suklaamoussesta ensimmäiseen kerrokseen ja puolet toiseen väliin. Tasoitin täytteen painamalla mutakakkuja hieman toisiaan vasten. Reunojen yli tulevat mousset tasoitin veitsellä kakkua vasten.
Sulata kuorrutteen suklaa vesihauteessa, lisää joukkoon 1rkl voita, jos haluat suklaaseen hieman kiiltoa. Kaada sulanut suklaa kakun päälle. Anna valua hieman reunojen yli, voit avustaa veitsellä hieman. Anna jähmettyä jääkaapissa ja koristele lopuksi karkeilla ja suklaamunilla.