Liota munuaiset hyvin ennen valmistusta kylmässä vedessä. Viillä pieniä, syviä viiltoja munuaisiin ja upota ne kylmään veteen. Puristele silloin tällöin ja vaihda vettä kunnes niistä ei juurikaan irtoa enää väriä ja tuoksu ei ole niin voimakkaan happoinen. Kuuluisaa virtsanhajua ei varmaan kokonaan saa pois mitenkään, mutta en antanut sen häiritä. Leikkaa munuaiset ohuiksi viipaleiksi. Ylimääräisen näkyvän rasvan voi heittää pois, mutta ei se ole niin justiinsa. Ruskista pieni erä kerrallaan öljyssä mieluiten padassa, mutta pannukin käy. Munuaisista irtoaa runsaasti nestettä (rasvaa ja vettä). Padassa tämä jääkin sinne, mutta pannulla ruskistettaessa, nesteen voi kaataa vaikka kattilaan vielä ilman munuaispaloja. Lisää joukkoon jauho ja sekoita, sitten vesi ja kaikki munuaispalat. Mausta ja anna kypsyä 5-10min. välillä sekoittaen. Lisää suikaloitu paprika ja lohkottu sipuli. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä kunnes sipuli on pehmeää. Lisää lopuksi kerma. Tuloksena on ikään kuin kastike ja tarjoillaan esim. perunan ja raikkaan salaatin kanssa.
Itse en perunaa enää syö joten menee varmaan soppana. Saas nähdä mikä on äijän ilme. Ekaa kertaa munuaisia maistaneena saati tekemässä :D Huhujen mukaan tietty pikantti sivumaku tuotteesta löytyy huolellisen käsittelynkin jälkeen, mutta ravintoarvoissa/hintasuhteessa munuainen peittoaa hienonkin lihan mennen tullen.