koskenlaskija, pastakeitto, Koskenlaskija pastakeitto ohje salty

Koskenlaskija pastakeitto

OHJE Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetki Oivariini rasvassa. Lisää ohuiksi viipaleiksi leikatut sellerinvarret sekä tomaattipyree. Lisää vesi, kanaliemikuutio ja tomaattimurska. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta. Keitä n. 8 min. Lisää kuutioitu Koskenlaskija ja keitä, kunnes juusto on sulanut. Tarkista suola. Viimeistele keitto hienonnetulla persiljalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 63 kcal / 100 g
Energia 261 kJ / 100 g
Proteiini 2,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,6 g / 100 g
Rasva 1,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %