Pilko sipulit ja ruskista niitä kookosöljyssä karitsanjauhelihan kanssa. Lisää chilijauhe, rouhittu pippuri, suola, basilika ja paprika, puristettu valkosipuli, sekä liemikuutio. Paista hetki lisää. Lisää tomaattimurska ja Koskenlaskija ruoka. Anna porista kannen alla. Leikkaa kesäkurpitsat (pari pientä tai 1,5 isoa) kuutioiksi ja pilko punainen chili (tai haluamasi määrä chiliä). Lisää kastikkeeseen. Huuhtele 1-3pussia Zero pastaa huolellisesti ja lisää joukkoon. Anna hautua kannen alla vielä 10-15min. Tarkista suola ja nauti!
Ps. Jos perheessä on "ei ketoilijoita", voit paistaa zeropastan pannulla öljyssä tai voissa ja maustaa sen suolalla ja pippurilla, sekä tarjota muulle perheelle lisäkkeenä vaikkapa riisiä. Jätä tällöin kastikkeesta suola pois ja lisää se vasta valmiiseen kastikkeeseen, mikäli tarvetta.