kesäkurpitsa, tikut Kesäkurpitsa-tikut ohje salty

Kesäkurpitsa-tikut

Ainekset 2 annosta

Leikkaa kurpitsa tikuiksi. Riko kananmuna lautaselle ja vatkaa rikki. Laita toiselle lautaselle mantelijauhe,suolaa,pippuria ja sipulijauhetta,sekoita. Dippaa tikku ensinjauheeseen,sitten kananmunaan ja taas jauheeseen. paista uunissa 225c n.20 min tai kunnes rapeita.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 139 kcal / 100 g
Energia 580 kJ / 100 g
Proteiini 6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 10,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %