ag, kesäkurpitsamunakas AG Kesäkurpitsamunakas ohje salty

AG Kesäkurpitsamunakas

Mausteet: basilika, persilja, suola, mustapippuri.

  1. Kuori ja siivuta kesäkurpitsa, mausta suolalla ja pippurilla ja paista öljyssä pannulla, kunnes se on hyvin pehmeä.

  2. Vatkaa voimakkaasti kananmunat, vesi parmesaani, yrtit suola ja pippuri.

  3. Lisää pannulle vähän öljyä ja kaada kananmunaseos kurpitsojen päälle. Paista, kunnes on saanut väriä. Käännä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 101 kcal / 100 g
Energia 423 kJ / 100 g
Proteiini 5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 8,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %