ketoroonilaatikko, ris, to, , mv, Ketoroonilaatikko Ris To (MV) ohje salty

Ketoroonilaatikko Ris To (MV)

Pilko kukkakaali pieneksi. Ruskista ja mausta jauheliha hyvin, lisää sipuli ja valkosipuli. Sekoita kukkakaali ja jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.  Sekoita kananmunat ja creme fraiche hyvin.  Lisää vuokaan ja sekoita joukkoon. Laita koskenlaskija pieninä paloina joukkoon. Juustoraaste päälle.

Paista 200 asteessa 30-40 min. kun juusto on saanut väriä. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal / 100 g
Energia 551 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 10,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %