empun, parmesan, kuorrutettu, kananpojan, rintaleike Empun parmesan kuorrutettu kananpojan rintaleike ohje salty

Empun parmesan kuorrutettu kananpojan rintaleike

Ainekset 2 annosta

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Ota rintaleikkeet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen uunin laittoa. Voitele vuoka. Pistä leikkeiden päälle noin 35 grammaa parmesan juustoa. Laita uuniin ja anna kypsyä noin tunti. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 168 kcal / 100 g
Energia 706 kJ / 100 g
Proteiini 24,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 0 g / 100 g
Rasva 7,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %