empun, tomaattinen, jauhelihapasta Empun tomaattinen jauhelihapasta ohje salty

Empun tomaattinen jauhelihapasta

Ainekset 4 annosta

Paista jauheliha. Lisää mausteet. Lisää tomaattisose. Anna hetki porista. Pilko sienet ja lisää joukkoon. Huuhtele pastat kylmän veden alla muutama minuutti ja lisää kastikkeen joukkoon. Anna hautua vielä noin 10 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 128 kcal / 100 g
Energia 535 kJ / 100 g
Proteiini 10,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,2 g / 100 g
Rasva 8,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %