tofua, maapähkinäkastikkeessa Tofua maapähkinäkastikkeessa ohje salty

Tofua maapähkinäkastikkeessa

Sekoita kastikkeen aineet yhteen.

Kuutioi tofu. Kuumenna öljy paistinpannussa ja lisää valkosipulinkynnet. Kuullota muutama minuutti ja lisää tofupalat. Paista, kunnes tofut ovat saaneet hiukan väriä. 

Kaada kastike pannulle. Lisää 2/3 kevätsipuleista ja kuumenna minuutti-pari. Jos kastikkeesta tulee liian sakeaa, voit lisätä vettä enemmän kuin ohjeessa mainitaan.

Tarjoa kastike tumman riisin kanssa ja lisää loput kevätsipulit annosten päälle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 191 kcal / 100 g
Energia 795 kJ / 100 g
Proteiini 14,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,3 g / 100 g
Rasva 12,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %